Managed hosting door True

Qurius start samenwerking met Philips Medical Systems

 

Qurius Infrastructure Solutions heeft een overeenkomst getekend voor een langdurige samenwerking met Philips Medical Systems, een divisie van Koninklijke Philips Electronics.

Medical Systems is een strategisch speerpunt van Philips. Binnen dit meerjarige contract zal Qurius in EMEA als systeemintegrator gaan fungeren voor de diverse medische oplossingen van Philips Medical Systems. Het contract werd getekend door Ton van den Hoven, senior director healthcare Informatics van Philips Medical Systems en Bram van de Ven, managing director Qurius Infrastructure Solutions.

Philips Medical Systems levert met iSite PACS (Picture Archiving and Communications System) een innovatieve oplossing voor het archiveren en communiceren van medische beelden, voornamelijk voor ziekenhuizen. Philips Medical Systems vond in Qurius Infrastructure Solutions een partner die niet alleen als Systeem Integrator kan optreden, maar Qurius verzorgt ook alle logistiek erom heen, zodat het systeem stekker- en gebruiksklaar afgeleverd wordt. Gelet op het "life-critical" karakter van de Philips oplossing worden bijzondere hoge kwaliteitseisen gesteld aan de door Qurius geleverde werkzaamheden.

"Wij willen onze klanten service en zorg bieden die toonaangevend is in de branche en in Qurius Infrastructure Solutions vonden wij een partner die ons in staat stelt die kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening op elke moment te kunnen waarborgen," aldus Ton van den Hoven. "Wij zochten een partner met de juiste expertise, die snel kon reageren en de zorgen rond dit proces uit onze handen kon nemen. Qurius Infrastructure Solutions bleek die rol waar te maken. Door het ondertekenen van deze overeenkomst bevestigen wij ons commitment naar elkaar toe."

"Wij zijn erg trots op deze overeenkomst omdat het dit een erkenning is van onze toegevoegde waarde voor onze klanten," verklaart Bram van de Ven. "Dat juist Philips Medical met hun hoge kwaliteitseisen kiest voor Qurius, bevestigt ons in onze keuzes om te investeren in kennis en kwaliteit."

De ondertekening van het contract vertegenwoordigt de volgende stap in de reeds bestaande samenwerking. De ondertekening vond plaats in het geboortehuis van de grondleggers van Philips, de gebroeders Gerard en Anton Philips. Opmerkelijk is dat dit huis in Zaltbommel staat, waar Qurius zelf is gezeteld. Thans zit uitgeverij Aprilis in dit pand gevestigd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2124933). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.