Managed hosting door True

Gelegenheidsformatie voor digitaal fotograferen

 

Sony, Epson en Magix slaan dit najaar in de Benelux de handen ineen om een totaal fotografie-, fotomanaging- en printpakket aan te bieden.

Via landelijke media, zowel op tv als in landelijke dagbladen, zal de actie met de slogan ‘Shoot, Edit, Print’ onder de aandacht gebracht worden. Tot de samenwerking is besloten om de eindgebruiker een totaalpakket te bieden waarmee hij direct aan de slag kan met fotograferen, organiseren en printen. De eindgebruiker kan kiezen uit een tweetal paketten. Het basispakket bestaat uit een compacte Sony DSC-P32 digitale fotocamera, een Epson Stylus 915 kleurenprinter en een uitgebreid software pakket van Magix (Magix Photo on CD&DVD/ Media Manager). Het pakket voor de gevorderde digitale consument bestaat uit een Sony DSC-P8 digitale fotocamera, een Epson Stylus 935 en hetzelfde software pakket van Magix. Zowel Sony als Epson sluiten niet uit dat in de toekomst gewerkt zal worden met soortgelijke combinatiepakketten, maar in andere samenstellingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2123). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.