Managed hosting door True

Panda Security stelt Tech Data aan als distributeur

 

Panda Security (voorheen Panda Software), aanbieder van antimalware-oplossingen, heeft een overeenkomst getekend met Tech Data voor de distributie van het volledige Panda Security-portfolio van producten en oplossingen aan resellers in Nederland.

Maria Penedo Cumplido, salesmanager Nederland Panda Security: "De samenwerking met Tech Data past uitstekend binnen de mkb-strategie, kanaalontwikkeling en groei van Panda Security binnen Nederland. In België en Luxemburg werd onze software al langer aangeboden door Tech Data, de keuze om in Nederland samen te gaan werken is dan ook een logisch vervolg."

Jhony Stalman, business unit manager software van Tech Data Nederland: "Tech Data is zeer content met het optekenen van Panda als security leverancier. Met name de keuzes die Panda heeft gemaakt, een nieuwe naam, een nieuw logo en de focus op het mkb met nieuwe licentie producten. Tech Data is de distributeur bij uitstek voor het mkb en daarom past Panda perfect in het portfolio. Tevens verstevigen wij onze positie als security broadline distibuteur, daar onze resellers kunnen beschikken over een breed scala aan security smaken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2114569). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.