Managed hosting door True

APC-MGE stuurt partners verplicht op training

 

Zoals u elders op Channelweb kunt lezen houdt APC-MGE zijn eigen channelorganisatie tegen het licht en is Sonja Boots als channel program manager aangesteld. Voor de komende tijd heeft het bedrijf nu voor al zijn partners verplichte trainingen ingelast.

De trainingen zijn het gevolg van het samengaan van APC en MGE. Het nieuwe bedrijf beschikt over een vernieuwd en breder portfolio en dat betekent bijscholing voor de partners. "APC-MGE wil zijn partners beter gaan informeren over het eigen portfolio en resellers gaan wijzen op mogelijkheden die ze nu misschien nog niet benutten", aldus Sonja Boots, de kersverse channel program manager bij APC-MGE. "Zo realiseren resellers zich niet de mogelijkheden die zaken als koeling en stroom bieden naast de verkoop van ict-producten. In mijn nieuwe functie ga ik mij meer bezighouden met het organiseren van trainingen voor resellers. De komende tijd wordt een inhaalslag en gaan wij al onze partners bijscholen. De Certified Partners zijn al in september aan de beurt, de andere partners volgen nog dit jaar. Deze trainingen zijn verplicht en onderdeel van hun partnerstatus. Vooralsnog zijn deze trainingen gratis, maar ik weet nog niet of dit in 2008 gratis blijft. Ik roep dan ook al onze partners op om nog dit jaar deze trainingen te gaan volgen."

Zie ook Sonja Boots krijgt promotie bij APC-MGE.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2104986). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.