Managed hosting door True

Fujitsu Siemens op de weg terug

 

Fujitsu Siemens Computers heeft zowel lokaal als internationaal een financieel mindere periode gekend. In Nederland leidde dat na het vertrek van Hans Liebregts zelfs tot een reorganisatie. Een nieuwe Nederlandse baas, nieuwe managers en vernieuwde partnerprogramma's moeten de hardwaregigant weer terug aan de top brengen.

In het begin van 2007 is Liebregts opgevolgd door Dirk DeWaegeneire. "De afgelopen zes maanden hebben we de Nederlandse organisatie aangepast en uitgebreid, waardoor we nu weer meer zichtbaar zijn", aldus de nieuwe Nederlandse baas van FSC, die als vice-president verantwoordelijk is voor de Benelux en de Griekse regio. "De komende tijd zijn op productniveau de datacenters en mobility onze speerpunten. Onze go-to-market zal vooral via het kanaal zijn en gericht op het vinden van nieuwe klanten."

Fujitsu Siemens Nederland is de afgelopen maanden uitgebreid met nieuwe managers, die zich vooral met relationele en transsectionele contacten bezighouden. DeWaegeneire: "Door een aantal grote projecten en een focus op de bovenkant van de consumentenmarkt vielen onze resultaten de afgelopen tijd tegen. Dat gaan we nu anders doen. Momenteel draaien we 100 miljoen euro op jaarbasis in Nederland, waarvan er 30 miljoen via het kanaal gaat. Dit proberen we de komende jaren telkens met 20 procent uit te breiden, waarbij we vooral een beroep op het kanaal doen. We hebben daarom ons programma wat aangepast en uitgebreid met de oplossingscertificaten High Availability Infrastructure, Easy SAN en Easy NAS. We bieden resellers gratis trainingen aan om zich te certificeren. Hoe meer certificaten ze behalen, des te beter ze vindbaar worden in de verschillende reseller locators."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2093217). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.