Managed hosting door True

Oracle breidt security-aanbod uit met Bharosa

 

Oracle is overgegaan op acquisitie van Bharosa, een softwareleverancier op gebied van online gegevensdiefstal en fraude-detectie.

Dit zijn steeds vaker essentiële componenten in oplossingen voor identiteitsbeheer. Er is dan ook volgens Oracle steeds meer vraag naar.

Vooral wettelijke verplichtingen zetten bedrijven onder druk om fraude omlaag te brengen, en gebruikers willen met een gerust hart hun persoonlijke gegevens kunnen delen op het internet.

Oracle gaat de real-time fraudepreventiecapaciteiten van Bharosa's Tracker en Authenticator software toevoegen aan zijn bestaande oplossingen voor single sign-on en authorisatie op het web. Hiermee begeeft Oracle zich op gebied van de volgende generatie access management-oplossingen.

"Oracle is van plan zijn security-segment aanzienlijk uit te breiden en onze klanten te bedienen met de meest uitgebreide informatiebeschermingsoplossingen", aldus Hasan Rizvi, vice president, identity management en security products, Oracle.

"Bedrijven hebben nieuwe mechanismes nodig, waarmee ze hun bestaande security-oplossingen kunnen aanvullen. Vooral om zichzelf te beschermen tegen bedreigingen van binnenuit en identiteitsfraude", meent Jon Fisher, ceo bij Bharosa. "We zijn heel blij om onze oplossingen samen te voegen met die van Oracle."

Bharosa's Tracker en Authenticator software zullen voorlopig afzonderlijk beschikbaar blijven, met daaraan toegevoegd integraties voor Oracle- en andere omgevingen. Ze zullen ook worden geïntegreerd met Oracle Identity Management. De transactie wordt in augustus afgerond. Meer informatie is beschikbaar op de website.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2073568). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.