Managed hosting door True

VoiceCyber stunt met marges van 50 procent

 

Tijdens de zomerperiode stunt distributeur VoiceCyber Europe met marges van 50 procent op ISDN-30 voicelogging-oplossingen. Volgens executive director Jeff Scipio is de tegenprestatie voor partners en resellers gering: "Ze hoeven alleen maar te verkopen."

Eerder dit jaar werd het distributieschap VoiceCyber Europe in het leven geroepen waarmee de Chinese fabrikant van voicelogging-systemen VoiceCyber voet op Europese en Nederlandse grond zette. Doordat Scipio de afgelopen maanden hard werkte aan het opzetten van een Europees kanaal, bleven de verkopen in de ISDN-markt in het thuisland Nederland achter. "En dat mag natuurlijk niet", meent Scipio. "In Nederland zijn er nog genoeg klanten van onze partners welke met ISDN-30-lijnen werken. De verkoop van deze lijnen stimuleren we nu door tot en met eind augustus 50 procent marge te geven."

ISDN-30 niet passé
Op zich mag het opvallend genoemd worden dat VoiceCyber stunt bij ISDN-30-lijnen, terwijl het bedrijf toch vooral inzet op voicelogging in VoIP-omgevingen. Toch meent Scipio dat ISDN-30 niet passé is en dat er nog steeds kansen voor partners zijn in dit deel van de markt. Scipio: "ISDN-30 is niet verouderd. Wel zie je uiteraard dat men bij aanschaf van een nieuwe telefooncentrale erg sterk VoIP-centrales overweegt. Momenteel gebruiken de klanten van onze partners overwegend nog ISDN-30 en dus komen we hiermee tegemoet aan de klanteneisen van onze partners. Wel is het zo dat veel ISDN-30 voicelogging-systemen sterk verouderd zijn. Met onze VCLog kunnen partners nu aan hun klanten de modernste voicelogging-oplossingen bieden (koppelingen met databases en geïntegreerd met screen recording) tegen zeer gunstige marges."

De speciale 50 procent-actie van VoiceCyber is vooralsnog alleen voor Nederlandse partners, maar de distributeur gaat dergelijke acties in heel Europa doorvoeren. "Wij denken dat onze partners en resellers hier erg positief op zullen reageren", sluit Scipio af. "Het is 50 procent marge op een product welke helemaal is gebouwd op de laatste techniek én goedgekeurd is door verschillende PBX-fabrikanten. Wij stunten nu binnen ISDN-30 om meer marktaandeel te vergaren en wijzen onze partners erop dat er in dit soort omgevingen nog veel geld te verdienen valt. Doelstelling van deze actie is dat VoiceCyber eind van het jaar de meeste ISDN-30 voicelogging-oplossingen in Nederland heeft verkocht."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2057264). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.