Managed hosting door True

Distributieovereenkomst SQNetworks en PineApp

 

Value added distributor SQNetworks sluit met het Israëlische PineApp een overeenkomst voor de distributie van alle PineApp-producten.

Volgens directeur K. Khan is PineApp een logische en welkome aanvulling op het appliance security productportfolio van SQNetworks. "Met name de mkb-markt is PineApp een hoogwaardige en kostenefficiënte oplossing. Hier is nog een behoorlijk gat te vullen. Op dit moment levert PineApp veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding in de markt. Dit komt omdat PineApp er in geslaagd is om high end oplossingen te combineren in een box tegen bijzonder lage kosten. Eindgebruikers hoeven na de aanschaf geen licentiekosten meer te betalen. SQNetworks heeft voor PineApp gekozen omdat er op dit moment geen betere propositie in de markt bestaat. PineApp zal door SQNetworks in eerste instantie ingezet gaan worden als antispam oplossing in het mkb, waar de behoefte aan echte oplossingen almaar groeit. Hiermee beantwoorden we aan de vraag van ons resellerkanaal."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2044168). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.