Managed hosting door True

Nieuwe managing director bij Multrix

 

Het directieteam van Multrix Benelux is versterkt met Adri van den Hooven. Hij wordt als managing director verantwoordelijk voor sales, projectmanagement en innovatie. Met zijn aantreden is het directieteam, dat verder bestaat uit Philip Actor en Sander Winthagen, nu volledig op sterkte.

Adri van den Hooven heeft een fiscaal juridische opleiding genoten, maar is al sinds 1979 actief in verschillende managementfuncties binnen de automatisering. Voor zijn aantreden bij Multrix was hij directeur van iWork, aanbieder van een leveranciersonafhankelijke infrastructuur voor gebruik van applicaties op afstand. Ook zijn lange ervaring als interim manager bij middelgrote en grote organisaties zullen Multrix van pas komen bij de verdere ontwikkeling van de organisatie.

"Multrix heeft in zijn zevenjarig bestaan een sterke groei doorgemaakt", aldus Adri van den Hooven. "Ondanks de recessie is Multrix gegroeid van niets naar de grootste ASP aanbieder in Nederland. Om deze groei de komende jaren door te zetten zal de organisatie beter uitgebalanceerd moeten worden. Een goede balans vinden tussen denken en doen en tussen creativiteit en continuïteit is de uitdaging voor het komend jaar."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2043572). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.