Managed hosting door True

F-Secure bouwt aan Nederlands kanaal

 

Met de aanstelling van Maurice Straver (ex-Magirus) als channelmanager Nederland en de opening van een kantoor in Utrecht doet F-Secure een inval op de Nederlandse security-markt.

Die is volgens Straver klaar voor nog een security-leverancier, vooral omdat F-Secure als een van de weinige een oplossing biedt voor security op mobiele telefoons. "In de toekomst is een mobiele telefoon een apparaat dat alles kan, en zelfs fungeert als betaalmiddel. Er zijn bijna geen oplossingen die specifiek security voor mobiele telefoons bieden. F-Secure heeft hier wel een oplossing voor, en ook een hele reeks andere security-producten."

Met Stravers aanstelling en de opening van het Nederlandse kantoor zullen bestaande F-Secure-resellers in elk geval op veel meer persoonlijke aandacht kunnen rekenen, en niet alleen als er zaken worden gedaan. Straver heeft een-op-een ontmoetingen en roadshows voor ogen.

Voordat Straver (36) door F-Secure als channel manager werd aangesteld, heeft hij ruim drie jaar ervaring bij Magirus opgedaan. Bij deze distributeur van beveiligingsoplossingen was Straver account manager voor dertig verschillende bedrijven, waarbij hij een groot netwerk van distributeurs en resellers heeft opgebouwd.

Straver werkt samen met Peter Bastiaansen, F-Secures isp-manager voor de Benelux, vanuit het nieuwe Nederlandse kantoor in Utrecht. Zij zijn de eerste twee F-secure-medewerkers in Nederland.

Bastiaansen (39) werd in april 2007 al benoemd tot isp-manager voor de Benelux-markt. Hij heeft in het recente verleden verschillende rollen in b2b sales en sales management voor KPN en Verizon vervuld. Later werkte Bastiaansen voor McAfee. Hierdoor kan hij zijn kennis op het gebied van zowel telecom als security in zijn functie als isp-manager ten volste benutten.

Straver rapporteert aan Jo van Winkel, F-Secures channelmanager in België. F-Secure heeft een tweeledige marktbenadering, gericht op isp's en resellers. Isp's functioneren vooral als een soort oem voor F-Secure-oplossingen. Resellers die mobiele telefoons leveren, zijn voor F-Secure ook een belangrijke doelgroep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2035774). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Veel plezier Maurice!

Ik wens je veel succes toe en ik weet zeker dat het gaat lukken!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.