Managed hosting door True

VoiceCyber Europe lanceert speciale resellerwebsite

 

Speciaal voor zijn huidige en toekomstige resellers van telefoongespreksopname systemen (voiceloggers) heeft VoiceCyber Europe een informatieve resellerwebsite gelanceerd. Op de site krijgen resellers concrete tips hoe zij voicelogging-systemen kunnen verkopen en waar zij op moeten letten bij aanschaf.

Op de website www.voicelogger.info wordt ondermeer aan resellers uitgelegd waar zij aan moet denken als zij voornemens zijn om een voicelogging-systeem te verkopen. Niet alleen de eisen van de techniek worden hier beschreven maar ook hoe de overheid tegen het opnemen van telefoongesprekken aan kijkt.

VoiceCyber-resellers krijgen vaak vragen van hun klanten waar zij qua techniek op moeten letten. Ook wordt regelmatig de vraag aan de reseller gesteld of het opnemen van telefoongesprekken wel legaal is. Als het al toegestaan is, dan is de volgende vraag vaak aan welke regels en richtlijnen dit gebonden is. Op de website www.voicelogger.info worden al deze vragen beantwoord en staan er documenten van ondermeer het College Bescherming Persoonsgegevens met betrekking tot het opnemen van telefoongesprekken.

Omdat ook de buitenlandse resellers van VoiceCyber met deze vraagstukken zitten, is de website in meerdere talen te lezen, waaronder Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Aan vertalingen voor Turkse, Duitse, Franse en Poolse resellers wordt momenteel nog gewerkt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2026624). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.