Managed hosting door True

Benelux FileNet-partners nemen awards in ontvangst

 

Tijdens de FileNet | IBM ECM User Conference, die onlangs in Rome plaatsvond, heeft Getronics PinkRoccade de award Business Partner of the Year 2006 toegekend gekregen. The Agile Factory ontving de FileNet Innovation Partner award 2006.

Getronics won de prijs omdat de organisatie in 2006 de best presterende partner is en binnen Europa, Midden-Oosten en Azië de meeste softwarelicenties op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) en Business Process Management (BPM) heeft afgenomen. Namens Getronics PinkRoccade nam Hans Schouten, unitmanager ECM/BI, de award in ontvangst. "Getronics PinkRoccade heeft sinds 1987 ervaring met de implementatie en het onderhoud van FileNet ECM-systemen en is hiermee marktleider in EMEA. Deze award is zonder meer een erkenning van onze jarenlange samenwerking met FileNet", aldus Hans Schouten.

The Agile Factory werd onderscheiden vanwege de meest innovatieve oplossingenreeks als FileNet-partner binnen de Zuid West regio van Europa op het gebied van ECM en BPM. The Agile Factory is actief in Europa en is gespecialiseerd in het ontwerpen van performante bedrijfsprocessen die zich op eenvoudige wijze kunnen aanpassen aan veranderende omgevingsfactoren. Ivan De Saeytyd, business development manager The Agile Factory: "Deze award is een grote erkenning niet alleen voor The Agile Factory maar ook voor de succesvolle samenwerking met onze klanten, met FileNet/IBM en de andere FileNet partners. Het is aangenaam te vernemen dat onze inspanningen tot resultaten leiden die gewaardeerd worden en we zullen dan ook op de ingeslagen weg verder gaan om de toegevoegde waarde naar de business te optimaliseren."

Derk-Jan Brand, country manager FileNet, an IBM Company reageert: "De business partner of the year award is een symbool van respect en waardering die wij voor onze business partners hebben. Getronics is een loyale partner die kennis van de ECM-markt combineert met pro-activiteit ten aanzien van het werven van nieuwe opdrachten en licentieverkopen. The Agile Factory heeft in de afgelopen twee jaar onze prospects en klanten een belangrijke toegevoegde waarde geboden. Ook de organisatievisie die zich richt op processen als beste uitgangspunt voor een discussie op ECM-gebied sluit naadloos aan bij het FileNet-gedachtegoed. Wij zijn dan ook uiterst tevreden met deze organisaties als partner."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2015247). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.