Managed hosting door True

IBM benoemt IT Solution Partners tot Business Partner

 

IT Solution Partners is door IBM Nederland aangewezen als officieel IBM Business Partner.

Een belangrijke stap voor IT Solution Partners, door deze strategische samenwerking met IBM aan te gaan is IT Solution Partners nog beter in staat om end to end oplossingen te bieden waarbij de business van de klant centraal staat.

Shahrooz Safarghandi, directeur IT Solution Partners: ‘Het strategische IBM Partnership betekent een belangrijke uitbreiding van de mogelijkheden die IT Solution Partners biedt. Door de benoeming tot IBM Business Partner heeft IT Solution Partners niet alleen sneller toegang tot technische kennis, maar ook tot de productinnovaties van IBM. Door deze expertise te combineren met de kennis die wij van onze klanten hebben, kunnen wij IBM-technologie op innovatieve wijze inzetten. En hiermee nog betere oplossingen bieden voor de ICT-behoeften van onze klanten waarbij de business van de klant centraal staat. Een belangrijk voordeel voor desbetreffende klantorganisatie, IT Solution Partners levert een totaal oplossing waarbij het klantcontact centraal wordt opgepakt vanuit één organisatie'.

Het strategische partnerschip wat IT Solution Partners met IBM is aangegaan past uitstekend binnen de visie van IT Solution Partners: het adviseren en leveren van oplossingen welke gericht zijn op efficiënter werken met optimaal resultaat door ondersteuning van ICT. "Door IBM technologie goed toe te passen - voornamelijk op gebied van server en storage oplossingen - wordt het efficiënter gebruiken van IT architectuur een feit", aldus Jochem Steman, verantwoordelijk voor de Business Unit infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2012792). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.