Managed hosting door True

Fujitsu Siemens intensiveert online training vars

 

Fujitsu Siemens Computers (FSC) lanceert in EMEA zijn Online Certification Centre (OCC). Dit meldt de Engelse CRN.

FSC introduceert het OCC om zodoende de business van zijn value added resellers toe te laten nemen. Door middel van het OCC maakt FSC een online training het mogelijk die overal op elk gewenst tijdstip kan plaatsvinden. FSC heeft het extra interessant voor zijn partners gemaakt omdat het OCC gratis is.

FSC geeft drie aparte portals in het OCC opgezet, die gericht zijn op mobility, storage en de eigen Primergy-servers. Elke portal beschikt over trainingsmateriaal, oefenmateriaal en online testen. Instructies kunnen worden gegeven via PowerPoint-presentaties of via e-learning en bevatten de volgende vier stappen:

Stap 1 - Bezoek de lokale portal voor kanaalpartners, ga naar het trainingendeel en kies ‘Online Certification Centre'. Daarna volgt de keuze mobility, storage of Primergy.
Stap 2 - Kies het beroepsonderdeel: sales professional, pre-sales consultant of system engineer. Klik op ‘Exam preparation'.
Stap 3 - Selcteer het gewenste leerformaat: e-laerning of PowerPoint.
Stap 4 - Doe het online examen.

Zodra de testen afgerond zijn, wordt de kandidaat direct geïnformeerd of hij gezakt of geslaagd is. De personen die met succes de training hebben doorlopen krijgen hun certificaat per post.

Het OCC is beschikbaar in Nederland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2012006). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.