Managed hosting door True

Benelux-manager VMware naar Oost-Europa

 

Tot 1 april stond hij bekend als regional manager VMware Benelux, nu gaat Michael Hillewaert als kersverse regional director eastern region voor VMware een volledig partnerkanaal opzetten in Oost Europa. Dit om VMwares marktaandeel in die regio te vergroten.

Wie Hillewaert bij VMware Benelux gaat opvolgen is nog niet bekend, maar het bedrijf laat wel weten in een ver gevorderd stadium te zijn in deze onderhandelingen. Totdat er een opvolger gevonden is blijft Hillewaert ook verantwoordelijk voor de Benelux. "Ik ga een heel nieuw indirect kanaal in Oost Europa opzetten", aldus Hillewaert. "Dat houdt in dat ik kantoren ga openen, partners ga selecteren en alles wat daaromheen nodig is voor VMWare om in die markt uit te breiden."

CRN sprak met Hillewaert tijdens het jaarlijkse customer symposium voor de Benelux, dat onlangs plaatsvond in Antwerpen. Onder de achthonderd bezoekers van de beurs waren vooral eindklanten, die afkwamen op de stands van VMware-partners EMC, Dell, AMD en andere fabrikanten. Ook resellers, providers, trainingproviders en virtualisatiespecialisten namen deel aan de beurs.

Norbert van Wijk, accountmanager van XTG, een van de drie trainingproviders voor VMware in Nederland, was heel positief gestemd over de beurs dit jaar. "Ik heb enorm veel nieuwe contacten gemaakt. Het loopt ook storm bij ons voor virtualisatietraining. Zowel resellers als eindklanten melden zich in steeds groter getale aan voor training."

Ook VMware premier enterprise partner SLTN, de reseller verantwoordelijk voor het brengen van VMware naar Nederland, was zeer te spreken over de opkomst en inhoud. Business manager René Wolkenfelt merkt dat virtualisatie de hypecycle zeker ontgroeid is. "Deze markt wordt snel volwassen. In 2008 kijkt niemand meer vreemd op van virtualisatie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2010383). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.