Managed hosting door True

A&T Communications en Sencit gaan fusie aan

 

A&T Communications en Sencit hebben op verkoopgebied hun krachten gebundeld. A&T zal integreren in het Sencit-concept en het A&T-management treedt toe tot de Sencit-directie.

"Wij zijn zeer verheugd met de aansluiting van A&T Communications", zegt Ronald Stroobach, managing director van de Sencit Group. "A&T is een professionele organisatie met enthousiaste mensen die het belang van de klanten niet uit het oog verliezen. Het is dan ook geen toeval dat de beide organisaties een homogeen product en dienstenportfolio blijven voeren. Door aansluiting van A&T Communications binnen de Sencit Group verstevigen we onze IPT-positie in de grootzakelijke markt."

Sencit en A&T hebben dezelfde visie als het over klanten gaat, alleen onze aanpak is verschillende", zegt Klaas van Dieren, directeur van A&T Communications. "Het Sencit-concept is voor ons een nieuwe kijk op hoe je op een verfrissende manier kunt omgaan met bestaande en toekomstige klanten. Daarbij brengen wij expertise in op het gebied van contact centers en zorg. De markt is aan het veranderen, maar wij veranderen op een positieve manier mee. Beter had niet gekund."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2008803). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.