Managed hosting door True

Netwerken, racen en dance op McDOS Dealer Event

 

Op het McDOS dealerevent, dat donderdag 31 mei in het McDOS Goffertstadion plaatvindt, zijn onder andere Formule 1 coureur Christijan Albers en zanger Jan Smit aanwezig.

Op deze dag hebben partners volop de gelegenheid om met contactpersonen bij McDOS en leveranciers bij te praten, de nieuwste producten te aanschouwen en natuurlijk praten over de laatste trends. Maar er is ook gedacht aan de nodige ontspanning. Zo kunnen gasten hun rijvaardigheid, snelheid en durf testen in een rechtstreeks race duel met Formule I coureur Christijan Albers en dat alles in de oergezellige en informele sfeer.

Maar hier blijft het dit jaar niet bij. Dit jaar zal het avondprogramma op een spetterende locatie worden georganiseerd in de directe nabijheid van McDOS en het stadion; the MATRIXX, één van de populairste dance clubs van Nederland. Hier wordt u onder andere getrakteerd op een mini-concert van Neerlands populairste zanger Jan Smit.

Voor meer actuele informatie over het Dealer Event, kijkt u dan regelmatig op www.mcdos.nl  of neem contact op met Stasiu Teunissen, tel.: 024-3722 833, e-mail: s.teunissen@mcdos.nl .

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1990242). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.