Managed hosting door True

VXA Alliance breidt activiteiten uit

 

Tandberg Data, leverancier van back-up- en archiveringsoplossingen, breidt de activiteiten van de VXA Alliance uit naar Europa en APAC.

De VXA Alliance is een belangengroep binnen de tapestoragemarkt, die zich richt op informatievoorziening en educatie over de voordelen van het VXA Packet Tape-formaat. Daarnaast richt de belangengroep zich op de wereldwijde acceptatie van het tapeformaat van Tandberg Data VXA. VXA gebruikt discrete digitale datapakketten in plaats van traditionele tracks. Dit resulteert in een aanzienlijke toename van de betrouwbaarheid van data. Elk van de dertien leden van de VXA Alliance stelt personeel en financiële middelen ter beschikking aan de organisatie.

De VXA Alliance is in oktober 2005 opgericht door Exabyte Corporation, Panasonic, Sony Corporation en TDK. Door de overname van Exabyte is Tandberg Data een integraal lid geworden van de VXA Alliance. Het bedrijf breidt nu de activiteiten van dit van oorsprong Amerikaanse initiatief uit naar Europa en Asia Pacific. Een van de belangrijkste activiteiten van de VXA Alliance en zijn leden is klanten informeren over de voordelen van de VXA-technologie. Daarbij komt ook het toenemende gebruik van de technologie aan bod. Tandberg Data plant momenteel een Europese campagne namens de Alliance, waarin het bedrijf klantcommunicatie combineert met een aantal evenementen in de tweede helft van 2007.

"De uitbreiding van de VXA Alliance-activiteiten onderstreept de brede ondersteuning van de VXA Packet Technology", zegt James Milligan, algemeen directeur van de Imation Commercial/OEM Division. "We kijken ernaar uit om samen met Tandberg Data de bekendheid van VXA te vergroten via gecoördineerde activiteiten en programma's. We richten ons hiermee op de voordelen van de VXA Packet Technology voor mkb-ondernemingen."

VXA Packet Tape is het tapeformaat van Tandberg Data, dat gebruikmaakt van digitale datapakketten. Tandberg Data is de nieuwe eigenaar van de VXA Packet Technology en bijbehorende intellectuele eigendommen. Om deze reden nemen medewerkers van het bedrijf deel aan de VXA Alliance. Ze dragen onder andere bij aan een road-map voor VXA-producten van de volgende generatie, bijvoorbeeld door financiële ondersteuning van productontwikkeling.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1985178). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.