Managed hosting door True

Aia Software sluit overeenkomst met MSP uit België

 

Aia Software, leverancier van het correspondentie- en documentenplatform ITP, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met MSP, een Belgische it-dienstverlener.

"Na een grondige evaluatie van het ITP-platform van Aia Software waren we onder de indruk van de mogelijkheden, de gemakkelijke integratie en de gebruiksvriendelijkheid. We zullen ITP dan ook niet alleen voorstellen aan onze bestaande klanten, maar we bieden hiermee ook een oplossing voor alle andere bedrijven waarin de aanmaak en het beheer van documenten centraal staan in het bedrijfsproces", aldus Yves Roblain, service line manager bij MSP.

Aia Software was als Nederlands bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner in België. "Ik ben verheugd over dit samenwerkingsakkoord met MSP omdat klanten die op zoek zijn naar een documentenoplossing nu ook kennis zullen maken met ITP. Bovendien beschikt MSP over een ploeg van enthousiaste en gedreven medewerkers, die een ITP-project perfect kunnen begeleiden. Op die manier zijn we er zeker van dat er tevreden klanten in België bijkomen", aldus Paul Dirven, CEO bij Aia Software.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1983150). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.