Managed hosting door True

Dirk-Jan Bode commercieel directeur bij Mansystems

 

Mansystems, expert in servicemanagement, heeft per 1 mei 2007 Dirk-Jan Bode aangesteld als nieuwe commercieel directeur.

In die hoedanigheid wordt Bode verantwoordelijk voor het uitbouwen van de marktpositie van Mansystems en het marktaandeel van haar servicemanagement-applicatie ExpertDesk, in zowel Nederland als in andere Europese landen.

Dirk-Jan Bode was voorafgaand aan deze nieuwe aanstelling senior adviseur bij BCP. Daarnaast heeft hij jarenlang ervaring opgedaan bij diverse IT-organisaties, zoals CODA (sales support manager), Oracle (sales director Afrika), LogicaCMG (adjunct-directeur) en ADP (sales director).

"Mansystems is een snel groeiende en dynamische onderneming", aldus Bode. "Het is een onderneming met korte beslissingslijnen en dat spreekt mij enorm aan. Daarnaast heb ik meer dan twaalf jaar ervaring op het gebied van verkoop van diverse software-applicaties en diensten. Dankzij deze ervaring ben ik ervan overtuigd voor Mansystems nieuwe kansen in de markt te kunnen creëren en daardoor tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten."

Arnold Zwart, CEO bij Mansystems: "Dirk-Jan brengt een schat aan ervaring op het gebied van sales en management in de IT-branche met zich mee. Deze ervaring is precies wat wij nodig hebben om Mansystems verder te laten groeien. De laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld van system integrator naar softwareleverancier en die positie willen wij in Nederland en ook internationaal verder verstevigen."

Dirk-Jan Bode zal deel gaan uitmaken van de directie van Mansystems, bestaande uit Matthijs Geurts (COO), Bart Tolen (CTO), Gerrit van Schijndel (CFO) en Arnold Zwart (CEO).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1977351). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.