Managed hosting door True

Computer Associates lanceert trainingsprogramma

 

Computer Associates introduceert een nieuw trainings- en certificeringsprogramma in EMEA voor partners in het verkoopkanaal.

Doel van het nieuwe programma is om een hoger serviceniveau te leveren aan potentiële en bestaande klanten. Het programma biedt een leermethode voor zowel verkoop- als technisch personeel. Zodoende moeten medewerkers de kennis en vaardigheden krijgen om de oplossingen van CA te positioneren, verkopen, ontwerpen, implementeren en ondersteunen. Het curriculum varieert van online Foundation training tot verschillende basis- en geavanceerde cursussen. Deze cursussen worden klassikaal door een ervaren instructeur gegeven en kunnen uiteindelijk leiden tot een op maat gemaakte certificering op Architect-niveau. Het programma wordt toegespitst en geïmplementeerd aan de hand van lokale marktbehoeften en is voor CA’s channel partners beschikbaar voor de categorieën: Affiliate, bestaande uit consultants, influencers, resellers en VAR’s met een regionale focus die zich concentreren op kleine en middelgrote organisaties, Premier, de high-volume partners, VAR’s en solution providers die zich richten op middelgrote tot grote organisaties en consultancy- en implementatiediensten leveren, de Premier Enterprise Solution Provider (ESP), veelal integrators, VAR’s, ISV’s of MSP’s die implementaties verzorgen en diensten leveren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/197668). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.