Managed hosting door True

Red Hat en Sybase gaan samenwerken

 

Sybase en Red Hat hebben aangekondigd gezamenlijk te gaan werken aan een database appliance gebaseerd op Red Hat Enterprise Linux 5 met geïntegreerde virtualisatie.

De Sybase Adaptive Server Enterprise zal in combinatie met het Red Hat Advanced Platform functies voor on-line migraties en hoge beschikbaarheid bieden aan de gebruikersybase. Sybase zal tevens lid worden van de Red Hat Cooperative Resolution Center, zodat wederzijdse klanten van Red Hat en Sybase verzekerd zijn van goede ondersteuning. De twee partijen zullen een gemeenschappelijk ontwikkelteam vormen dat zich onder meer zal bezighouden met het verbeteren van de laboratioria, opleidingen en testprocedures. Volgens analisten levert de samenwerking veel voordelen op. "Sybase ASE in combinatie met Linux biedt de meest kostenefficiënte oplossingen, het zal 15 tot 37 procent goedkoper zijn dan gelijkaardige alternatieven", zegt Jim Johnson, oprichter en voorzitter van de Standish Group. "We denken dat de ondersteuning van Red Hat Enterprise Linux met virtualisatie Sybase en Red Hat in staat zal stellen om de meest kostenefficiënte oplossing te bieden."

Naast de samenwerking met Sybase introduceert Red Hat met de Red Hat Exchange (RHX) een praktische oplossing voor klanten in de open source-markt. RHX is een uitbreiding op de Red Hat Open Source Architecture en vormt een platform om, samen met open source-softwareleveranciers, compleet geïntegreerde applicatie stacks aan te bieden op basis van Red Hat Enterprise Linux en JBoss. Alle stacks - variërend van CRM- tot messaging-oplossingen - worden verkocht, afgeleverd en ondersteund via één gestandaardiseerd Red Hat-abonnement, zodat klanten alles kunnen afhandelen via een centraal contactpunt. Via de RHX-website (http://rhx.redhat.com) hebben klanten bovendien toegang tot reviews, gratis testproducten, klantbeoordelingen en aankoopmogelijkheden. Ook zullen de RHX-stacks worden verkocht via een select aantal Value Added-resellers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1976394). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.