Managed hosting door True

Eicon Networks geeft New Bridges toegang tot MKB

 

Eicon Networks heeft een Eicon Technology Partner (ETP) - overeenkomst gesloten met New Bridges, ontwikkelaar van spraakapplicaties op basis van Voice XML.

New Bridges ontwikkelt onder meer voice responseplatforms, voicemailsystemen voor 100 tot 3000 gebruikers en voice pagingapplicaties om medewerkers van bedrijven, organisaties en instellingen telefonisch te alarmeren. Het bedrijf leverde deze applicaties tot nu toe vooral aan de overheid, banken en ziekenhuizen. Door de overeenkomst met Eicon kan New Bridges de applicaties, gebouwd op hard- en software van Eicon, ook aan het midden- en kleinbedrijf gaan leveren. Het eerste project op basis van Eicon-hardware is gerealiseerd in het noorden van Nederland, waar vervoersmaatschappij Arriva voice paging inzet voor haar Taxi Plus-systeem, zodat klanten automatisch telefonisch bericht kunnen krijgen wanneer de taxi bijna voor de deur staat.
‘Tot voor kort richtten wij ons voornamelijk op de bovenkant van de markt met op maat ontwikkelde voice responsesystemen,’ zegt Marnix van Bruggen, directeur van New Bridges. ‘Door de samenwerking met Eicon wordt het mogelijk onze afzetmarkt uit te breiden naar kleine en middelgrote organisaties. Verder kunnen we door de samenwerking met Eicon onze applicaties nu rechtstreeks draaien op Eicon-hardware, waardoor het mogelijk is goedkopere systemen en standaardproducten te ontwikkelen. Voorheen was voor de communicatie tussen de hardware en de applicatie speciale software nodig.’
Voorlopig blijft New Bridges zich richten op de Nederlandse markt, al bestaan er plannen om, samen met Eicon, internationaal gestandaardiseerde systemen te ontwikkelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/197302). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.