Managed hosting door True

Kender Thijssen introduceert telesourcing

 

Kender Thijssen introduceert op de BTG Themadagen in Nijkerk een nieuwe dienst voor telesourcing. Telesourcing betreft het uitbesteden van bedrijfstelefonie voor vaste en mobiele communicatie.

De nieuwe dienst geeft ondernemingen flexibiliteit, goede service, functionaliteit en gegarandeerde beschikbaarheid van hun telecommunicatie.

Veel organisaties hebben hun it geheel of gedeeltelijk uitbesteed, maar ook uitbesteding van bedrijfstelefonie kan veel voordelen opleveren. De telecomwereld is op dit moment aan veel veranderingen onderhevig en menig bedrijf beschikt in onvoldoende mate over de kennis en middelen om deze ontwikkelingen te volgen of er adequaat op te reageren. De overstap van traditionele telefonie naar VoIP (voice-over-ip) verloopt om deze reden bijvoorbeeld vaak niet zoals gewenst. Uitbesteding is een uitstekende oplossing, waarbij de integratie van telecom- en it-netwerken bij de uitrol van VoIP een verdere reden is voor uitbesteding.

Bedrijven worden telecomregisseur
Met name middelgrote en grote bedrijven met meer dan duizend werkplekken kunnen profiteren van telesourcing. Niet alleen levert telesourcing kostenbesparingen op, in veel gevallen kunnen ondernemingen ook hun dienstverlening op dit gebied aanzienlijk verhogen. De voordelen van telesourcing voor organisaties zijn:
- Eén leverancier;
- Eén centraal servicepunt voor alle telecomdiensten;
- Eenvoudige prijsstelling (vast bedrag per toestel voor vast en mobiel, inclusief belkosten);
- Aanzienlijk lagere telecomkosten;
- Eén overzichtelijke nota in plaats van vele;
- Flexibel aanvragen en opzeggen (vaste en mobiele toestellen);
- Zekerheid op basis van SLA's;
- Functionaliteit op basis van nieuwe technologieën.

Continuïteit in ICT-omgeving
Kender Thijssen heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in technologie en beheer van telecom en integreert de nieuwe telesourcing-dienst in het bestaande dienstenportfolio. Johan Muit, commercieel directeur van Kender Thijssen: "Onze klanten kunnen met deze nieuwe dienst nog efficiënter gebruik maken van nieuwe technologieën, met behoud van continuïteit in hun ict-omgeving. Zij hoeven geen telecomduizendpoot meer te zijn, maar worden in plaats daarvan regisseur. Klanten spreken met ons de gewenste benchmarks af en wij zorgen ervoor dat alles in orde komt."

De BTG Themadagen worden georganiseerd door de Nederlandse vereniging van BedrijfsTelecommunicatie Grootverbruikers op 8 en 9 mei 2007 in het Hart van Holland in Nijkerk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1969516). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.