Managed hosting door True

Netgear geeft mkb levenslange garantie

 

Netwerkleverancier Netgear heeft besloten het mkb levenslange garantie te geven op zakelijke netwerkproducten uit de ProSafe-serie.

Met de levenslange garantie wil Netgear zijn klanten in het midden- en kleinbedrijf een duidelijk en geruststellend signaal over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de switches, draadloze producten en beveiligingsoplossingen die de naam ProSafe dragen. De levenslange garantie wordt standaard geleverd bij ProSafe-producten die op of na 1 mei 2007 zijn aangeschaft en geldt zolang de eerste eigenaar het product in gebruik heeft. De kapotte hardware wordt vervangen, ook bij een defect aan de ventilator of de interne stroomvoorziening. De nieuwe garantie is onder andere van toepassing op layer 2 en 3 managed switches, unmanaged switches, smart switches, bekabelde en draadloze vpn-firewalls, vpn-gateways, ssl vpn-concentrators en wireless access points.

"Onze inzet om netwerkoplossingen te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van snelgroeiende bedrijven, heeft populairr in het mkb-segment gemaakt", zegt Vivek Pathela, vice-president productmarketing bij Netgear. "Dankzij producten zoals onze stackable smart switches, power-over-ethernetswitches, ssl-concentrators en wireless access points kiezen steeds meer bedrijven Netgear voor hun netwerkoplossingen. Hoewel onze producten tot de meest betrouwbare in hun soort behoren, geeft het onze klanten toch een veilig gevoel dat ze met de Lifetime Hardware Warranty hun investeringen beschermd zien zolang ze de ProSafe-oplossingen gebruiken."

Op www.netgear.com/warranty staat informatie over de Lifetime Hardware Warranty van Netgear, inclusief een volledige lijst van producten die in aanmerking komen. Een informatieve podcast is te vinden op http://www.podtech.net/home/podtech/2851/netgear-announces-new-lifetime-warranty.

De nieuwe Lifetime Hardware Warranty geldt voor ProSafe-producten die op of na 1 mei 2007 zijn aangeschaft. Voor eerder aangeschafte producten gelden de oude garantievoorwaarden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1968163). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.