Managed hosting door True

Nederlandse alliantie voor Oost Europese markt

 

TIE Holding en De Vries Robbe Groep gaan gezamenlijk de ‘toenemende en lucratieve’ markt voor b2b-integratie in Oost Europa ontwikkelen.

Deze markt is relatief nieuw voor TIE, maar biedt volgens de leverancier van zakelijke integratiesoftware veel kansen wanneer Oost Europese landen lid worden van de EU. TIE en DVRG gaan de software en diensten van TIE introduceren door middel van onder meer gerichte marketingcampagnes, seminars en bedrijfspresentaties.

 

Om het strategische karakter van de alliantie te benadrukken maken beide bedrijven bovendien bekent dat DVRG, of een verwant bedrijf, een aanzienlijk aandeel in TIE zal nemen. De details hierover worden in de komende dagen uitgewerkt, maar het is afgesproken dat het belang van DVRG in TIE minimaal 5 procent van de uitstaande aandelen zal zijn.
Triton KFT, de Hongaarse dochteronderneming van DVRG gaat een joint-venture aan met TIE onder de naam ‘TIE Hungary KFT’. TIE neemt een minderheidsbelang in deze joint-venture. TIE Hungary gaat de software van TIE in Hongarije en de rest van Oost Europa op de markt brengen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/196587). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.