Managed hosting door True

Westcon Group rond overname NOXS af

 

Westcon Group en Unit 4 Agresso maken bekend dat een dochteronderneming van Weston Group, Inc. in het Verenigd Koninkrijk haar eerder aangekondigde overname van NOXS, de "value added" distributietak van de divisie Internet en Security van Unit 4 Agresso, heeft afgerond.

Met deze overname zet Weston Group een volgende stap in haar wereldwijde groeistrategie binnen de belangrijke sectoren netwerken, convergentie, beveiliging en mobiliteit. De groep heeft al een belang van $2 miljard in deze sectoren. Dankzij de overname van NOXS wordt Westcon een vooraanstaande, wereldwijde distributeur van producten en oplossingen voor netwerkbeveiligingen.
Westcon's klanten hebben nu toegang tot de expertise, oplossingen en diensten van NOXS, waardoor zij haar klanten op het gebied van netwerken, convergentie en mobiliteit kan voorzien van geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Tegelijkertijd krijgen de klanten van NOXS toegang tot een bredere reeks mogelijkheden, daar waar hun oplossingen, zoals unified threat management, mobiliteitsbeveiliging, toegangscontrole van netwerken en naleving van regelgeving inmiddels verplichte vereisten zijn geworden.
"Nu de overname van NOXS rond is, is het vermogen van West Group om krachtige beveiligingsoplossingen te leveren aan onze uitgebreide Europese klantenkring aanzienlijk vergroot," aldus Barry Shakespeare, Executive Vice President van Westcon Group Europe. "Naast het uitbreiden van onze Europese vendor portfolio met bedrijven als Juniper, RSA,
Check Point en Blue Coat, breiden we ook ons dienstenaanbod uit en voorzien we de klanten van NOXS van een brede reeks mogelijkheden op het gebied van convergentie en mobiliteit."
NOXS zal verder gaan als toepassingsgerichte divisie onder leiding van Harry de Smedt. Het huidige managementteam van NOXS legt verantwoording af aan Barry Shakespeare, Executive Vice President van Westcon Europe.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1956679). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.