Managed hosting door True

Distributie-overeenkomst ThinPrint en Avnet

 

Avnet Technology Solutions, distributeur van enterprise en embedded technologie, breidt het aanbod uit met ThinPrint-producten voor de marktsegmenten servers en mobiele computers.

Een nieuwe distributie-overeenkomst tussen beide ondernemingen geeft Avnet in heel Europa de marketing- en distributierechten voor de complete productlijn van ThinPrint, een grote speler op het gebied van software voor optimale transmissie van printopdrachten en content in web-omgevingen. ThinPrint levert ook innovatieve oplossingen voor notebooks en telefonische verbindingen met computers.

Met de productlijn .print biedt ThinPrint een infrastructuur voor gebruikers die vanaf elke willekeurige locatie data willen opvragen via terminals, het web of PDA’s. De mobiele Content Beamer van ThinPrint biedt toegang tot informatie van elke vorm en omvang, bijvoorbeeld om documenten naar een GSM te versturen en die vervolgens op elk gewenst type printer af te drukken, waarbij het bestaande bestandstype ongewijzigd blijft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/194865). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.