Managed hosting door True

Vosko Trofee 2007 gaat door ondanks afgelasting TINE

 

De Vosko Trofee voor Business en Innovatie wordt dit jaar uitgereikt op maandag 18 juni op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Aanvankelijk zou de uitreiking plaatsvinden op de ict-vakbeurs TINE in Amsterdam RAI, maar door de afgelasting van TINE is de organisatie van de Trofee nu uitgeweken naar een nieuwe datum en locatie.

Voor de Vosko Trofee komen Nederlandse netwerkpioniers in aanmerking die op het gebied van ‘netwerktechnische vernieuwing' een doorbraak teweeg hebben gebracht. De winnaar ontvangt een cheque van 10.000 euro en de Trofee zelf, een uniek kunstwerk dat elk jaar opnieuw wordt ontworpen en gemaakt door een prominente Nederlandse zilversmid. Dit jaar is het een kunstwerk van de hand van Gabri Schumacher.

Uit een lijst van 30 aanmeldingen heeft een onafhankelijke jury inmiddels 4 genomineerden geselecteerd: Dirk-Willem van Gulik van JOOST, Dirk van der Woude, programmamanager glasvezel en breedbanddiensten gemeente Amsterdam, Lucas Vroemen van L1 Radio en TV en Richard Kleihorst, principal scientist van NXP Research, ontwerper van de Xetal-II processor.

De uiteindelijke winnaar zal bekend gemaakt worden op de dag van de prijsuitreiking, maandag 18 juni. De presentatie van het evenement wordt verzorgd door Manon Thomas. Daarnaast zal ict- en internet-evangelist Vincent Everts tijdens de uitreiking een lezing geven.

De jury staat onder leiding van Jaap van Till, netwerkarchitect bij Stratix Consulting te Hilversum en Lector Telecommunicatie Netwerken aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De overige leden van de jury zijn Erik Huizer (Directeur Business development van het NOB te Hilversum en Hoogleraar aan de Universiteit van Utrecht), Peter Olsthoorn (Journalist, onder meer bij Netkwesties en Planet Multimedia), Jens Arnbak (Hoogleraar tele-informatietechniek aan de TU Delft), Luc Sala (ict pionier en mediaondernemer te Amsterdam) en Joris Heerkens (Partner van PhiDelphi Corporate Finance te Hilversum).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1946102). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.