Managed hosting door True

Qurius koopt Duitse Wilhelm + Zeller

 

Qurius is voornemens Wilhelm + Zeller AG (W+Z) over te nemen, een Duitse aanbieder van Microsoft Business Solutions.

W+Z heeft 56 werknemers en kantoren in Ravensburg, Muenster, Hamburg en Dornbirn (Oostenrijk). De winstgevende omzet over 2006 was 7.6 miljoen euro. W+Z was in het begin van de jaren '90 een van de eerste Navision partners (nu Microsoft Dynamics NAV) in Duitsland en heeft meer dan 300 actieve klanten in onder andere de voedingsmiddelen industrie, brouwerijen en olie & gas.

"Samen met Qurius kunnen wij onze dienstenpakket op het Microsoft platform verder uitbouwen" zegt Thomas Zeller, managing director van W+Z. "We bedienen al een groot aantal internationale klanten en hopen dit aantal verder uit te kunnen breiden, nu wij nu onderdeel gaan uitmaken van Europa's nummer 1 Microsoft Dynamics partner."

"Vanaf het begin is W+Z een zeer professionele en betrouwbare partner geweest in onze internationale FAQT Group alliantie. Qurius is actief in dezelfde marksegmenten als W+Z en beide bedrijven hebben al samengewerkt in verschillende internationale projecten. De combinatie van Qurius' Duitse Dynamics AX activiteiten met W+Z's sterke Dynamics NAV activiteiten zullen zorgdragen voor een soepel integratieproces. Door deze transactie kunnen wij de noodzakelijke stappen zetten om ook markleider te worden in de Duitse markt", zegt Qurius directeur Tom Stolk, verantwoordelijk voor de internationale operatie. Het streven is om de transactie eind juni af te ronden.

W+Z is een van de grotere Microsoft Gold Certified partners voor Business Solutions in Duitsland . De werknemers van W+Z zijn hoogopgeleid en gecertificeerd, wat de beste garantie biedt voor hoogstaande service op het gebied van alle expertises rondom Microsoft Dynamics en ERP oplossingen in het algemeen. W+Z is onder andere actief in de volgende branches: voedingsmiddelen industrie, brouwerijen en olie & gas. Daarnaast heeftW+Z een focus op internationale applicatie consolidatie projecten. W+Z is opgericht in 1990. Meer informatie is beschikbaar op www.wz.ag

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1944982). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.