Managed hosting door True

VoiceCyber start inruilactie voor resellers

 

VoiceCyber Europe voert vanaf 16 april tot en met 30 juni 2007 een inruilactie, waar bij aanschaf van een ISDN-30 of een VoIP voicelogging systeem via een geautoriseerde VoiceCyber-reseller, de koper zijn oude voicelogger rechtstreeks ter inruil kan aanbieden bij VoiceCyber Europe.

De inruilactie van VoiceCyber geldt voor alle merken voiceloggers, zoals Nice, Verint, Audiolog, MynaVoice en CallCatcher. De inruilprijs, die kan oplopen tot 1500 euro per voicelogger, wordt door VoiceCyber na acceptatie van de aangeboden inruilmachines rechtstreeks betaald aan de afnemer. Jeff Scipio, directeur VoiceCyber Europe zegt hierover: "We willen samen met onze resellers meer VoIP voicelogging systemen verkopen. Ons uitgangspunt is dat dit niet ten koste mag gaan van de marge van onze resellers. Doordat wij als distributeur de inruil voor onze rekening nemen, blijft de reseller zijn marge behouden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1938474). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.