Managed hosting door True

Channel Concepts gaat Raritan distribueren

 

Raritan en Channel Concepts hebben een distributieovereenkomst gesloten. Het partnership omvat Raritan's complete productportfolio.

Raritan's access & control-oplossingen leveren beveiligde remote en lokale console toegang tot servers, routers, netwerkswitches, vpn's, powerstrips, etc. De servicemanagement-oplossingen bieden organisaties de mogelijkheid om it-aandachtspunten aan te pakken door middel van netwerken-systeemmanagement functionaliteiten, nog voordat deze tot incidenten leiden.

Peter Koster, partnermanager Benelux bij Raritan, zegt: "Wij zijn erg enthousiast over de strategische samenwerking met Channel Concepts. Hun expertise op het gebied van applicaties en systemen ten behoeve van klanten in het mkb- en enterprisesegment sluit uitstekend aan bij onze it-beheeroplossingen. De samenwerking met Channel Concepts zal een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan ons doel meer klanten te bereiken."

Het toevoegen van Raritan aan het assortiment is voor Channel Concepts de eerste propositie voor het enterprisesegment. Bart van Rheenen, ceo van Channel Concepts, zegt hierover: "Ik ben in mijn nopjes met het contract tussen Channel Concepts en Raritan. Dit is het eerste large enterprise-contract na ons distributiecontract met SAP, en er zullen er meer volgen. Rond SAP Business One hebben wij inmiddels meer productlijnen voor het mkb, dat staat als een huis. Onze business consultancytak is inmiddels bemand door vijf personen en wij werken nu aan een aantal proposities voor large enterprises, waarvan Raritan dus de eerste is."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1936356). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.