Managed hosting door True

NEC start nieuwe onderneming voor display-oplossingen

 

Bernd Eberhardt (foto) is benoemd tot md Europe (EMEA) van de nieuwe NEC Display Solutions Europe GmbH.

Vanaf 1 april 2007 gaat het nieuwe NEC Display Solutions Europe GmbH, een samenvoeging van NEC Viewtechnology (projectors) en NEC Display Solutions (lcd) van start.

Eberhardt is verantwoordelijk voor alle zakelijke activiteiten in de EMEA-regio. De producten van de nieuwe onderneming voor display-oplossingen zijn LCD-, plasma- en projectortechnologieën. Nick Akagi, deputy md Europe, leidt de sales-activitieiten van NEC Display Solutions Europe, verdeeld in vier regio's: Noord-Europa, West- en Zuid-Europa, Centraal Europa, Oost- en Zuidoost-Europa met het Midden-Oosten/Afrika.

Het managementteam van het nieuwe Europese hoofdkantoor, gevestigd in München, Duitsland, wordt gecompleteerd door Peter Fruth als vp finance & administration, Peter Kroyer als vp business development & marketing als Andy Sato als vice president business planning. De missie van de nieuwe NEC Display Solutions Europe GmbH is het leidende display-bedrijf op de markt te worden met het breedste portfolio aan display-producten en oplossingen.

In zijn nieuwe positie richt Eberhardt er zich op leiding te geven aan een bedrijf dat de grootste aanbieder in EMEA moet worden, op basis van de breedste keuze aan projectors en flatscreens en met behulp van de beste en innovatiefste display-oplossingen, diensten en ondersteuning voor klanten en kanaalpartners in geheel Europa.

"De samengevoegde krachten van beide bedrijven, NEC Viewtechnology en NEC Display Solutions, stellen ons in staat een onverslaanbare reeks producten en oplossingen te bieden waarmee we sneller en flexibeler kunnen reageren op de diverse behoeften van onze klanten. Dankzij onze gebundelde krachten, een toegewijd team van NEC Display Solutions en de sterke banden met onze partners en systeemaanbieders kunnen we een leidende positie op de markt voor display-oplossingen verwerven."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1930993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.