Managed hosting door True

Océ-divisie presteert nog steeds ondermaats

 

De divisie Digital Document Systems (DDS) van printer- en copier-fabrikant Océ presteert nog steeds ondermaats. Dit bleek uit de kwartaalcijfers van het bedrijf over het eerste kwartaal van 2007.

De divisie DDS draagt voor in totaal 70 procent bij aan het totale bedrijfsresultaat van Océ. Het tegenvallende resultaat is volgens Océ vooral te wijten aan het tekort aan onderdelen en de hevige concurrentie. De omzet van DDS daalde in het eerste kwartaal met 0,7 procent naar 524,2 miljoen euro. Océ als geheel boekte in het eerste kwartaal een kleine winst van 12,2 miljoen euro, een stijging van drie ton ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De totale omzet daalde met 3,3 procent tot 729,2 miljoen euro. In deze voor Océ moeilijke tijd gloort er ook nog enige hoop voor het bedrijf; uit de kwartaalcijfers was op te maken dat er voor de komende tijd veel nieuwe opdrachten zijn binnengekomen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1929789). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.