Managed hosting door True

Expand Networks klaar voor groei met partners

 

Expand Networks lanceerde op 26 maart officieel het Compass Partner Programma in de Benelux. Ook is de netwerkleverancier actief op zoek naar nieuwe partners.

"We zijn erop gericht om onze oplossingen alleen via ons partnerkanaal op de markt te brengen, waarbij onze partners op mooie marges kunnen rekenen", zegt Christian Honoré, regionaal directeur Frankrijk en Benelux bij Expand. "Expand opereert in een groeiende kansrijke markt, en is een van de wereldwijde leiders op die markt. We hebben al een aantal installaties in de Benelux op onze naam staan, maar de tijd is rijp om onze aanwezigheid uit te breiden en ons marktleiderschap in deze regio verder te versterken. Ons partnerprogramma is bedoeld om de kosten voor de partner terug te dringen en voorziet in de tools die een partner nodig heeft om succesvol te zijn in het verkopen en implementeren van onze technologie."

Het Expand Compass Partner Programma is gebaseerd op drie certificatieniveaus voor resellers - Authorised, Gold en Platinum - die samenvallen met verschillende discount en services levels.

Verder onthulde Expand een internationaal strategisch samenwerkingsverband met Huawei-3COM. Op basis van een meerjarige overeenkomst zal Huawei-3COM Expand's Compass Platform Architecture in zijn producten integreren, om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten wiens netwerkomgevingen om deze specifieke functionaliteit vragen. Expand Networks levert oplossingen voor applicatieacceleratie over het wan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1920797). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.