Managed hosting door True

HP ProCurve Nederland hergroepeert

 

HP ProCurve Nederland, leverancier van netwerkoplossingen, heeft zijn organisatie gehergroepeerd. Op deze manier denkt het zijn partners beter te kunnen bedienen, vooral in het mkb.

Dit zegt Ton Serné, country manager van HP ProCurve Nederland. HP ProCurve Nederland, waar nu in totaal 12 mensen werken, is verdeeld in een Solution Business Group (SBG) en Consulting Business Group (CBG). Binnen de SBG werken corporate account representatives (car's). Deze mensen komen bij klanten over de vloer, maar verkopen niet; dat wordt aan de partner overgelaten. Daarnaast zijn er technische consultants die via partners kunnen worden ingezet. De partners kunnen de volgende status halen: elite, professional reseller en wholesale.
Serné zegt door de hergroepering het kanaal gestructureerder te kunnen benaderen. "We richten ons op alle marktsegmenten. Er liggen op dit moment veel kansen in het mkb, de markt van 50 tot 1000 gebruikers. Dat is de ‘sweetspot' van de Nederlandse economie. Resellers moeten niet alleen hun bestaande klanten benaderen, maar ook nieuwe klanten acquireren. HP ProCurve helpt hen daarbij door trainingen te geven en resellers te certificeren. Dat kan bij ons of bij de resellers op kantoor. Ook klanten van resellers kunnen door ons getraind en gecertificeerd worden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1913885). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.