Managed hosting door True

Vanad breidt uit naar Australië

 

It offshore outsourcing provider Vanad heeft met ingang van 1 maart zijn activiteiten uitgebreid naar Australië.

Vanuit Brisbane gaat Vanad Australia offshore outsourcing diensten vanuit China aanbieden, aangevuld met crm consultancy uit de portfolio van E.Novation.

Vanad is een zusterbedrijf van E.Novation. "Wij zien in Australië een groeiende behoefte aan hoogwaardige en goedkope software ontwikkeling en crm oplossingen", meldt Ad Nederlof, president & ceo van Vanad en E.Novation.

Voor het opzetten van de nieuwe vestiging in Australië heeft Vanad een nieuwe general manager aangetrokken, Joyce Tsang. Zij is geboren in Hong Kong, maar woont al lange tijd in Australië en Nieuw Zeeland. Tsang werkt al sinds 2000 in toonaangevende technische en consultancy functies in Australië. Zij is afkomstig van Dimension Data en heeft jarenlange ervaring met Computer Telephony Integration (cti) implementatie, architectuur en software ontwikkeling, vooral binnen het domein van Genesys en Cisco.

"Als de crm consultancy aanslaat in Australië, zijn wij van plan meer diensten en producten uit de portfolio van E.Novation aan te bieden op het Australische continent", zegt Tsang.

Met Vanad Australia richt zij zich op it offshore outsourcing en crm consultancy voor Australië en Nieuw-Zeeland. Voor de outsourcing trajecten wordt nauw samengewerkt met Vanad China voor het coördineren van de resources. De crm consultancy wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de consultants van E.Novation in Europa. Vanad Australië wordt bovendien distributeur van de crm-suite EZactor van producent eSOON, partner van Vanad en E.Novation.

"Wij zien Australië als een gebied met onbegrensde mogelijkheden, dat een uitstekende aanvulling vormt op onze activiteiten in Europa en Azië. Bovendien bewijst de opening van deze vestiging dat wij niet alleen ambities hebben, maar dat wij ze ook waarmaken! Dit is een prachtige nieuwe stap om Vanad een wereldwijd bedrijf te maken", zegt Nederlof.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1906809). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.