Managed hosting door True

C-it en Secufone gaan samenwerken

 

Met de samenwerking wordt EPO Elements de beheersoftware van uitstaande Secufone gsm-abonnementen. De twee bedrijven willen elkaar's verkoopkanalen gebruiken.

Een logische volgende stap in de samenwerking is het opnemen van de e-Nose in het Secufone GSM-toestel. De e-Nose, de betaalbare elektronische neus, is een vinding van C-it.

"Wij zien een almaar toenemende vraag naar de Secufone. Daardoor wordt beheer van de meldingen via de Secufone complexer.", stelt Marcel ter Ellen, ceo van Secufone AG en directeur van SecufoneNederland. "Alleen met bewezen en vooral schaalbare beheersoftware kunnen wij de kwaliteit van onze Secufone meldingsdiensten op het huidige hoge niveau houden. Daarom hebben wij strategisch gekozen voor EPO Elements.", geeft Ter Ellen verder aan.

"De Secufone is een apparaat met een internationale toekomst in zowel de consumenten als de zakelijke markt. Voordat wij de gesprekken aangingen met Secufone in Nederland en Zwitserland, zagen we al louter aanvullende mogelijkheden op de Secufone met zowel EPO Elements als de e-Nose", concludeert Henny Oord, directeur van C-it, The Early Warning Company. "Beide C-it productontwikkelingen zijn vorig jaar op tijd beschikbaar gekomen voor de beoogde grootschalige distributie. Het is zelfs denkbaar dat we gebruik gaan maken van elkaars verkoopkanaal.", geeft Oord ten slotte de toekomstrichting in de samenwerking aan.

De Secufone met EPO Elements wordt gedemonstreerd tijdens de komende CeBIT te Hannover van donderdag 15 t/m woensdag 21 maart 2007 op de stand van Secufone Nederland, locatie Hall 25, Stand D40, (K110).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1900479). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.