Managed hosting door True

Accenture verhuist drie bedrijfsonderdelen naar Almere

 

Accenture, dienstverlener in consulting, technology en outsourcing, gaat in Almere een nieuw tweede Nederlandse kantoor openen.

In dit tweede kantoor, het Omega-gebouw in Almere, worden drie van zijn sterk groeiende bedrijfsonderdelen gehuisvest: Accenture Technology Solutions, de joint-venture met Microsoft 'Avanade' en outsourcingonderdeel Accenture Business Services.

Bas Telgenkamp, directeur van Accenture Technology Solutions: "In juli 2000 opende wij ons eerste kantoor in Almere en begonnen wij met 23 mensen aan de Camerastraat. Op dit moment werken er ruim 575 medewerkers in de 'Technology Delivery' praktijk van Accenture Technology Solutions en was het daarom dringend noodzakelijk dat wij een veel groter kantoor zouden betrekken met voldoende mogelijkheden voor sterke verdere groei in de komende jaren."

Vanuit Almere worden ruim twintig klanten in zowel 'remote applicatiebeheer' als 'applicatie-ontwikkeling' ondersteund. Vanwege de hoge kwaliteit van technologie dienstverlening heeft de vestiging ook de, in Nederland, zeldzame kwaltiteitscertificatie CMMI level 3 gekregen. Daarnaast is ook de sterke groei van offshore dienstverlening een belangrijke drijver van de noodzakelijke uitbreiding.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1890871). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.