Managed hosting door True

Overname Ipacs biedt kansen voor Chainware in Azië

 

Kewill, tot vorig jaar ook bekend als Interchain, heeft zijn activiteiten uitgebreid richting Azië. Met de overname van Ipacs eSolutions Group zijn er drie steunpunten bijgekomen: in Singapore, Hong Kong en Shanghai.

Met deze overname kan Kewill een uniek portfolio aan logistieke producten aanbieden welke werkelijk op wereldwijde schaal kunnen worden ingezet. Ron Vollebregt, algemeen directeur Kewill Trade & Logistics Europa licht toe. "Deze overname ligt precies in lijn met datgene dat we voor ogen hadden toen we toetraden tot de Kewill Group. Na de overname van CSF in Duitsland hebben we er nu een hele belangrijke speler in de Aziatische markt bij. We zijn met onze klanten jaren geleden mee gegroeid richting Oost-Europa, nu krijgen we meer en meer de vraag om ook in Azie actief te zijn. Met onze nieuwe collega´s van IPACS zal dat uitstekend lukken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1882930). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.