Managed hosting door True

Unit 4 Agresso toont positieve jaarcijfers

 

Naast de verkoop van distributeur Noxs aan Westcon presenteerde Unit 4 Agresso ook zijn jaarcijfers. De winst van het Nederlandse it-bedrijf groeide tot 18,4 miljoen euro. De omzet nam met 19 procent toe tot 236,8 miljoen euro.

Met de toename van de omzet steeg ook de winst per aandeel met 11 procent. Een aandeel Unit 4 Agresso kwam daarmee op 1,12 euro. EBITDA van Unit 4 steeg het afgelopen jaar met 25 procent naar 40,1 miljoen euro. Verder was opvallend aan de presentatie van de jaarcijfers dat Unit 4 Agresso opnieuw een aanzienlijke groei (30 procent) realiseerde in de omzet aan onderhoudscontracten.

Tegelijkrtijd met de presentatie van de jaarcijfers van Unit 4 Agresso en de aankondiging van de verkoop van Noxs, werd ook de cijfers van het distributieschap gepresenteerd. Noxs zette in 2006 een omzet van 177,7 miljoen om. Het bedrijfsresultaat voor amortisatie en afschrijvingen (EBITDA) was 7,2 miljoen euro. Daarmee betaalt Westcon 7,4 maal het EBITDA en 0,3 maal de omzet voor Noxs, zo blijkt uit berekeningen van Betten Beursmedia News.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1881851). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.