Managed hosting door True

Distributeur Demand IT gaat internationaal

 

Participatiemaatschappij Oost Nederland (PPM Oost) heeft een kapitaalinjectie gedaan in Demand IT. De investering wordt gebruikt om de onderneming naar buitenlandse markten als België, Luxemburg en Duitsland te brengen.

"Participatiemaatschappij Oost Nederland (PPM Oost) heeft Demand IT een kapitaalinjectie gegeven om de internationaliseringplannen versneld en adequaat uit te voeren", aldus Marius Prins, directeur PPM Oost. "Demand IT heeft in korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd in het aanbieden van dataopslag-, security- en managementproducten en -diensten, in de breedste zin van het woord. Zij opereren duidelijk in een groeimarkt die niet stopt bij de Nederlandse grens. De nauwe samenwerking met Hitachi Data Systems levert daarvoor een vertrouwen wekkende start.

Wessel Graatsma, directeur Demand IT: "We zijn enorm enthousiast over de participatie van PPM Oost in ons bedrijf. PPM Oost is een gezonde en betrouwbare partner die ons uitstekend kan begeleiden en ondersteunen bij de verdere ontwikkeling en groei van onze bedrijfsactiviteiten. Door de activiteiten van Demand IT versneld uit te breiden kunnen wij onze coverage vergroten en meerwaarde creëren voor onze klanten en partners. Voor de partners van Demand IT betekent deze samenwerking met PPM een enorme meerwaarde. Door verdere internationalisatie van het bedrijf ontstaat er een breder fundament van toegevoegde waarde richting onze klanten en partners."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1876080). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.