Managed hosting door True

Dell lanceert campagne zakelijke oplossingen

 

De directe leverancier lanceert deze week een campagne om zijn zakelijke oplossingen meer naamsbekendheid te geven. De campagne is geproduceerd samen met Dell's strategische partners Microsoft, Intel en AMD.

De campagne richt zich op it-managers en cio's van middelgrote en grote ondernemingen. Dit gebeurt met online en print advertenties, marketing tools en een mailing naar 5000 klanten en prospects. Doel van de campagne is om meer bekendheid te genereren rondom de zakelijke oplossingen die Dell biedt aan klanten.
 
Op de speciaal hiervoor ontworpen website staan business cases die illustreren hoe producten en diensten van Dell worden ingezet door zowel kleinere lokale bedrijven als ook grote multinationals.

Stéphanie Moles-Rota, marketing director Dell Benelux: "Veel mensen weten niet dat meer dan 80% van Dell's omzet wordt gegeneerd door onze zakelijke klanten. En het is al lang niet meer zo dat we alleen pc's verkopen; ook op het gebied van services en storage kiezen steeds meer klanten voor Dell als business partner. Middels deze campagne willen we dat duidelijk maken."
 
De campagne is ontworpen door AdPeople

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1875042). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.