Managed hosting door True

Emerson Network Power introduceert partnerprogramma

 

Emerson Network Power heeft een nieuw partnerprogramma ontwikkeld. Het programma omvat een gedifferentieerd aanbod van tools en services voor elk type partnerschap.

De fabrikant zegt in een persbericht de ondersteuning van partners nu precies te kunnen afstemmen op verkoopvolumes en trainings- en certificeringseisen.

Het aanbod voor een bepaald type partnerschap is herkenbaar aan een eigen logo. De verschillende programma's omvatten training en technische en verkoopondersteuning. Voor de diverse partnersshapniveaus biedt Emerson Network Power ook commerciële services, zoals speciale marketing- en promotieacties en een vermelding bij de verkoopadressen op de officiële Emerson Network Power-website. Bovendien organiseert Emerson Network Power activiteiten voor het genereren van leads, waardoor partners extra klanten kunnen werven en distributeurs hun resellerkanaal kunnen uitbreiden. Distributeurs krijgen met het programma toegang tot middelen voor co-marketingacties.
 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1856282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.