Managed hosting door True

Oracle vernieuwt zijn applicaties

 

Oracle vernieuwt zijn vijf grootste applicatielijnen met de introductie van E-Business Suite release 12, PeopleSoft Enterprse Release 9.0, Siebel CRM 8.0, JD Edwards Edwards Enterprise One 8.12 en JD Edwards World A9.1.

De nieuwe versies geven invulling aan Oracle's ‘Applications Unlimited'-programma, dat een voortdurende innovatie van eerder ontwikkelde producten garandeert. "Met de grote veranderingen in vijf producten, is het een belangrijke dag vandaag. De introducties zijn het bewijs dat we onze belofte nakomen om investeringen van klanten in onze horizontale, specialiteits- en industrie-suites te beschermen", aldus Oracle President Charles Phillips. "Dankzij het Applications Unlimited-programma, profiteren gebruikers bovendien voor het eerst van ‘best-in-class'-technologie met toekomstgerichte mogelijkheden. Daarnaast bieden we upgrades zonder dat gebruikers daarvoor opnieuw licenties moeten afsluiten."

Voor de ontwikkeling van de nieuwe toepassingen is gebruikgemaakt van diverse gebruikersgroepen. Hierdoor beschikken de nieuwe producten over functies die zijn ontwikkeld naar aanleiding van wensen van gebruikers. Een tweede doelstelling van het Applications Unlimited-programma is het verschaffen van ‘next-generation'-technologie. Hierdoor profiteren gebruikers van toekomstgerichte applicaties zonder dat ze daarvoor extra moeten investeren. De nieuwe releases bieden onder andere rolgebaseerde analyse, uitgebreid applicatiebeheer, integratie- en zoekmogelijkheden, master databeheer en XML-gebaseerde rapportages.

Oracle Fusion Applications
Samen met de introductie van de releases geeft Oracle ook meer zicht op de eerder aangekondigde Oracle Fusion Applications, de volgende generatie applicatie-suite. De op Oracle Fusion Middleware gebaseerde Fusion Applications zijn ontwikkeld om de eerste, compleet op standaarden gebaseerde en op SOA-gebouwde applicatie-suite te worden. Gebruikmakend van Web 2.0-principes, moeten de Fusion Applications meer productiviteit creëren bij zowel gebruiker als partner, terwijl de ‘cost of ownership' significant daalt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1853048). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.