Managed hosting door True

Actebis start met distributie Canon

 

Actebis is vanaf 24 januari 2007 officieel distributeur van Canon. Het gaat om alle productlijnen: printers, multifunctionals, copiers, faxen en foto- en videoapparatuur.

Jan Holsappel, business unit manager en verantwoordelijke voor het Actebis resellerkanaal, wil resellers in eerste instantie vooral pushen richting laser, inkjet en digitale camera's. Hij voegt daaraan toe: "Actebis heeft al de nodige Canon-expertise in huis en die delen we natuurlijk met onze resellers."

Verder doet Canon mee aan de Actebis Bonus Club, het incentive-programma voor resellers. Dit programma houdt in dat bepaalde producten extra bonuspunten opleveren. Op de Actebis-webshop kan een reseller met punten een cadeau uitkiezen, zoals een golfclinic, voetbalarrangement, race experience, helikoptervlucht, tandemsprong of een beauty-arrangement. "Hiervoor moeten resellers zich wel officieel aanmelden op de website. Het programma is gratis en resellers kunnen hun puntensaldo direct online bekijken", legt Holsappel uit.

Resellers kunnen nu al punten scoren door Canon-producten te kopen. "Niet alle fabrikanten in het brede assortiment van Actebis zijn echter opgenomen in het incentive programma", zegt Holsappel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1844136). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Hopelijk houdt Canon het, in het belang van de reseller, langer vol met Actebis dan met BAS Distributie....

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.