Managed hosting door True

Acronis opent twee kantoren in Benelux

 

Acronis SAS, leverancier van storage-managementsoftware, opent na Parijs en Londen nu ook kantoren in Amsterdam en Brussel. De lokale vertegenwoordiging in de Benelux is het gevolg van de groeiende vraag naar Acronis-oplossingen voor back-up, herstel en schijfpartitionering. Belangrijkste reden voor de opening van de nieuwe vestigingen is dat Acronis zijn commerciële partners in elke fase van hun ontwikkeling de noodzakelijke technische ondersteuning wil kunnen bieden.

"Acronis wil zijn ondersteunende capaciteit verbeteren", zegt Laurent Dedenis, commercieel directeur van Acronis SAS. "Zo kunnen we nog beter reageren en flexibeler worden bij de begeleiding van lokale partners én grote internationale klantgroepen in Europa. Acronis wil dichter bij zijn lokale distributienetwerken gevestigd zijn. Op deze manier kan het bedrijf klanten uitstekend ondersteunen en zijn partners beter begeleiden en opleiden in het complete productgamma van Acronis True Image voor ondernemingen. Ook is het voor Acronis van groot belang om zijn Europese marketingstrategie lokaal toe te passen. Klanten kunnen hierdoor profiteren van activiteiten die zijn aangepast aan hun specifieke markt. Daarom geven we onze producten, ondersteuning, internetsites en alle andere marketingdocumenten een lokale verankering. Dit resulteert in een grote klanttevredenheid en dat heeft Acronis hoog in het vaandel staan."

"Acronis wil in de Benelux meer investeren in zijn bestaande partners", zegt Luc Borghoms, channel manager bij Acronis. "Daarnaast gaat Acronis de komende twaalf maanden op zoek naar extra distributeurs, resellers, consultants en systeemintegratoren om haar marktpositie verder te versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1824575). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.