Managed hosting door True

AMD opent architectuur- en technologielab in VS

 

AMD opent een nieuw ‘Advanced Architecture and Technology Lab’ in Redmond, Washington, gericht op de ontwikkeling van technologie en platformen die over vijf jaar of meer toegepast zullen worden.

De leiding is in handen van Rich Witek, chief architectural officer van AMD. AMD versterkt hiermee zijn traditie in geavanceerde silicium-ontwerpen

Rich Witek is sinds 2002 werkzaam bij AMD en heeft meer dan dertig jaar ervaring in hard- en software. Hij hielp onder andere bij het ontwerp van de ARM-, StrongARM-, Alpha-processoren en de PowerPC. Witek heeft 22 patenten op zijn naam staan op het gebied van CPU-, cache- en systeemontwerp en hij is mede-auteur van verschillende technische ‘Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE)' papers.

AMD wil het aantal werknemers in het lab laten uitgroeien tot maximaal veertig. Verder wordt gezocht naar locaties waar nog meer labs geopend kunnen worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1813708). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.