Managed hosting door True

Nieuwe distributeur bedient Europa vanuit Nederland

 

VoiceCyber, fabrikant van ondermeer VoIP voicerecording systemen, heeft besloten om vanuit Nederland de Europese distributie op te zetten. VoiceCyber Europe opent met ingang van januari 2007 zijn kantoor en komt onder leiding van telecomondernemer Jeff Scipio.

VoiceCyber Europe vult de toenemende behoefte van VoIP voicerecording, screen capturing en quality monitoring in. VoiceCyber, met vestigingen in Shanghai, Hongkong en Beijing, is al jaren actief in Azië op het gebied van multimedia logging en monitoring, audio en webconference oplossingen en VoIP voicerecording oplossingen. VoiceCyber's productportfolio is wereldwijd goedgekeurd door Avaya, Siemens, Alcatel en Mitel.

VoiceCyber heeft gekozen voor lokale distributeurs. Voor de distributie in Europa heeft het bedrijf ervoor gekozen om met Jeff Scipio in zee te gaan welke in januari 2007 VoiceCyber Europe gaat starten. Scipio is uitermate verheugd met het vertrouwen van VoiceCyber: "Ze hebben er zelfs zoveel vertrouwen in dat wij onder hun volledige naam en brand mogen opereren. Daarom dus de naam VoiceCyber Europe."

VoiceCyber is Alcatel's AAPP member, Siemens Connectivity certified for HiPath 3000 en 4000, Avaya DevConnect Partner en Mitel Partner. Recentelijk is eBay klant geworden van de VoIP recording en screen capturing oplossing van VoiceCyber. VoiceCyber Europe is de eerste leverancier in Europa welke uitsluitend door PABX-fabrikanten goedgekeurde voicerecording oplossingen levert. Binnenkort zal VoiceCyber Europe zijn resellerbeleid bekendmaken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1808681). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.