Managed hosting door True

CA vormt nieuwe Benelux-organisatie

 

CA heeft een Benelux-organisatie gevormd die zal worden geleid door Bennie Peleman. Peleman was countrymanager van CA België en is nu manager Benelux. De creatie van een Benelux-organisatie is de volgende stap in de strategie van CA voor het vereenvoudigen en versterken van zijn EMEA-organisatie.

In de nieuwe structuur vervalt de rol van de countrymanager voor zowel België en Luxemburg als Nederland. De countrymanager van CA Nederland, Frank Fidder, zal een andere functie krijgen binnen CA.

"Ik ben erg blij met de aanstelling van Bennie Peleman met onmiddellijke ingang", zegt Patrick Starck, vice president and regional director van CA Southern Europe. "De nieuwe Benelux-organisatie is onder het leiderschap van Peleman goed gepositioneerd om in te haken op nieuwe groeimogelijkheden en in staat de klanttevredenheid te verhogen. Met hem verwacht ik dat we onze positie kunnen versterken als managementsoftwareleverancier, die complexe it-systemen vereenvoudigt en integreert."

Bennie Peleman begon in januari 2005 bij CA als countrymanager voor België en Luxemburg. Daarvoor had hij ruim twintig jaar ervaring opgedaan in lokale en internationale it-bedrijven, waarvan 16 jaar in zakelijke managementfuncties in de software-industrie. Voor hij bij CA kwam werken, was Bennie Peleman managing director EMEA van de Kernel Group, dat werd overgenomen door Veritas. Ook was hij in het verleden managing director Benelux van de bedrijven Viasoft en Nat Systems, en daarvoor Benelux salesmanager bij Legent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1808630). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.